Završne aktivnosti vrijednih učenika

Vrijedni učenici uključeni u projekt Slavonska krv sigurnim koracima završavaju izradu portfolija Ivana Kozarca. Od početka mjeseca travnja, svaki od uključenih zanimanja u projektu, daju svoj doprinos u kreiranju portfolija, uživajući u društvu svojih kolega i nastavnika.

Učenici smjera Hotelijersko turističkog tehničar, kao i Turističko hotelijerski komercijalist odradili su fotografiranje, a kao rezultat istog imamo niz uspješnih fotografija slavonskih motiva. Lajt motiv svake od fotografija je I. Kozarac, kojeg je upriličio naš učenik Ivan Smolčić. Iskusni članovi medijske skupine sa zadovoljstvom su tražili svaki privlačan kadar, vrijedan našeg pjesnika. Uz puno smijeha i anegdota, uspješno su kreirali izgled fotografija i tekstove pjesama. Ivan je bio odjeven u slavonsko ruho, koje su dizajnirale i sašile učenice zanimanja Modni tehničar, pod iskusnim vodstvom mentorice Branke Rimac. Učenici zanimanja Bravar, sa mentorom Antunom Babićem, kreirali su i izradili nosač portfolija, u obliku hrasta. Dok su učenici zanimanja Monter suhe gradnje, izradili niz slavonskih rekvizita sa mentorom Igorom Kneževićem, koje će nam upotpuniti nadolazeću scenu, pri predstavljanja portfolija javnosti. Svrsishodna druženja učenika u procesu rada možete posvjedočiti na fotografijama.

Završni radovi su u tijeku kod svih uključenih u projekt, gdje svakako ne smijemo zaboraviti napomenuti, kako će naš pridruženi partner u projektu, OŠ J. Kozarac, pripremiti prikladni recitatorski igrokaz. Isti će svojim nastupom upriličiti pri predstavljanju našeg novog turističkog proizvoda i oplemeniti zajedničkim snagama naše predstavljanje javnosti. Pomalo smo sjetni, jer se projekt bliži kraju… Ali istovremeno vrlo ponosni na sami rezultat našega rada! Uskoro slijedi predstavljanje istog na Krnjašu, u rodnoj kući I. Kozarca.

Mentor projekta:

Maja Vidić