Posjeta Agenciji za razvoj i investicije grada Vinkovaca Via

U sklopu projekta Veni, vidi, celebratur! učenici Srednje strukovne škole Vinkovci, zanimanja hotelijersko-turistički komercijalist, frizer, krojač te učenici Drvodjelsko- tehničke škole Vinkovci, smjera restaurator te njihove mentorice, posjetili su Agenciju za razvoj i investicije grada Vinkovaca Via d.o.o.

Kako bismo cijenili i čuvali svoju kulturnu baštinu za buduće naraštaje, nužno ju je konstantno oplemenjivati i u nju uvoditi nove trendove u turizmu. Upravo je Razvojna agencija jedna od dionika i nositelja projekata u gradu Vinkovcima.

Djelatnici razvojne agencije u prostorima Poduzetničkog inkubatora, demonstrirali su učenicima dobru praksu u razmišljanju, pripremi i provedbi projektnih zadataka.

Na ovaj način razvijamo kod učenika poduzetnički duh u kreiranju inovativnih turističkih proizvoda, potrebnih za ovaj projekt, ali i za daljnje profesionalno razvijanje.  Ciljeve projekta kao što su važnost timskog rada i jačanje poduzetničkog duha kod naših učenika, naglasili smo upravo posjetom Razvojnoj agenciji.

Ovim putem zahvaljujemo cijelom timu stručnjaka Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca Via što su podržali naš projekt, a posebice Marini Domaćinović, koja je bila uz nas od samog početka projekta.

Nastavnica: Maja Vidić