Ne tako davno, u generaciji 2017./2018. našu školu završio je i Ivan Divković. Tada samo maturant, a danas, ni dvije godine kasnije, šef kuhinje u Restoranu Levante u Velom Lošinju, koji pripada tvrtki Jadranka turizam d.o.o. Mali Lošinj.
Svi ga se sjećamo kao učenika koji je od prvog dana školovanja pokazao velik potencijal u svom zanimanju, ali i kao velikog veseljaka koji je uvijek stvarao dobru atmosferu u razredu.
- siječnja 2020. je upravo on održao radionicu za učenike 1. e, 2. e i 3. d na kojoj su pripremali svečani meni i to: krem juhu od brokule, toplo predjelo – krem rižoto sa želeom od soka od rajčice i svježim sirom, glavno jelo – ramstek s umaku od coca cole uz prilog pirea od mrkve i radiča te desert – čokoladni brownies s mariniranim jagodama.
Ne morate sumnjati, sve je bilo preukusno.